Om uw website al te kunnen bekijken op de nieuwe webserver (bv bij een verhuizing) kunt u lokaal op uw PC de DNS al laten doorverwijzen naar het nieuwe webserver IP, zodat u de website alvast kunt testen.

Als u een Windows XP\Vista\7\8 systeem gebruikt kunt u het volgende doen, u edit de volgende host file.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts (Edit met kladblok / notepad) En geef de volgende waardes aan.

het_ipaders_webserver uwdomein.nl

het_ipaders_webserver www.

Deze file is uw lokale DNS file. Als u de hosts file heeft bijgewerkt open dan uw internet browser opnieuw en ga dan naar de website, u zal zien dat u op onze webhosting uitkomt.

Dit is de enige manier zonder dat u de website eerst verhuist.

Als u met een Apple werkt kunt u de volgende instructies lezen via: http://support.apple.com/kb/ta27291