Hoe kan ik mij website uploaden met FileZilla ?

1. Download de nieuwste versie van de FileZilla website: www.filezilla-project.org

2. Installeer FileZilla FTP Client op uw PC.

3. Start nu FileZilla van uw bureaublad.

4. Gaat u nu naar Bestand / Sitebeheer...

5. Connectie maken, klik op Nieuwe site en vul uw persoonlijke FTP gegevens in en klik op Verbinden.

Host: ftp.uwdomein.nl .com, .net, .be etc etc.
Poort: 21
Protocol: FTP File Transfer Protocol
Encryptie: Gebruik gewone FTP
Inlogtype: Normaal

Gebruiker: Uw gebruikersnaam
Wachtwoord: Uw wachtwoord

6. Upload nu uw website bestanden van uw PC (het rode vlak) naar uw webserver (het groene vlak) in de /public_html folder. Of bij meerdere domeinen in /domains/uwdomein.nl/public_html