Brute-force aanval Wordpress, Joomla afweren ?

Er zijn de laatste tijd veel aanvallen op websites door middel van een brute-force attacks. Hackers / botnets versturen dan heel veel inlog aanvragen naar uw website bv op /wp-login.php of /administrator/index.php

Dit kunt u heel goed voorkomen door de volgende plugins te installeren op uw Wordpress of Joomla.

Voor Wordpress:
BruteProtect: http://wordpress.org/plugins/bruteprotect
Anti Brute Force Attack Login: http://wordpress.org/plugins/limit-login-attempts

Voor Joomla:
Brute Force Stop: http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/login-protection/22982
kSecure Login Protect: http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/login-protection/12271