VPS hosted in the Netherlands

  »     »   VPS in nederland gehost
 

Van webhosting, domeinnamen, diverse servers tot SSL certificaten. Bij Xitens kunt u terecht voor allerlei online internetoplossingen. Wij leveren uitsluitend diensten van hoge kwaliteit en daarnaast denken we uiteraard ook mee over specifieke oplossingen op maat. Bent u op zoek naar een goede VPS in Nederland? Dan helpt Xitens u graag.

Wat is VPS hosting precies?

VPS staat voor ‘Virtual Private Server’. Bij VPS hosting werkt het zo dat een hoofdserver opgedeeld is in kleine stukken. Als klant kunt u gebruik maken van zo’n stukje uit de hoofdserver. Net als de andere klanten bij Xitens. Wel is het zo dat uw eigen deel van de server helemaal losstaat van de andere delen. Dit betekent dat u zelf het volledige beheer heeft over uw server. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw server starten, stoppen, uitschakelen of geheel opnieuw installeren. Dit alles kunt u doen met het SolusVM controle paneel. Punten die van belang zijn bij het kiezen van een hosting partij zijn bijvoorbeeld in welke mate er back ups kunnen worden gemaakt, hoeveel schijfruimte is er beschikbaar en hoeveel e-mailaccounts kunnen er worden aangemaakt. Bij Xitens zijn deze punten goed gedekt en kunt u dit geheel naar wens uitbreiden. We hebben dan ook een aanbod van verschillende pakketten. Bent u benieuwd welk pakket past bij uw wensen? Bekijk gelijk ons aanbod.

Besturingssystemen VPS

Bij het leveren van onze online diensten hechten wij veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid. Dit geldt ook voor de besturingssystemen voor onze VPS. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken beschikken wij over VPS templates die vooraf voor u zijn geïnstalleerd met een basisinstallatie van Linux of Windows. Daarnaast bieden we gebruiksvriendelijke tools aan waarmee u uw website kunt beheren zoals WordPress, Joomla, Drupal, AbanteCart of PrestaShop.

VPS hosting paketten.

Bij Xitens bieden wij verschillende VPS hosting pakketten aan. De VPure SSD X1, de VPure SSD X4 en de VPure SSD X6. De verschillen in deze pakketten zijn bijvoorbeeld terug te zien in het aantal geheugen, de schijfruimte of het dataverkeer. Belangrijk voordeel bij onze VPS Hosting is dat u bij ons het volledige beheer heeft over uw server.

SSL certificaten

Naast dat wij uitstekende VPS hosting bieden in Nederland, leveren we bijvoorbeeld ook SSL certificaten. SSL staat ook wel voor het Secure Sockets Layer protocol. Dit protocol dient ook wel voor het beveiligen van websites en transacties op internet. Het protocol gebruikt als het ware de aangemaakte certificaten, om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar te garanderen. De Wet Bescherming Persoonsgegevens verplicht webwinkels om zorgvuldig en veilig om te gaan met persoonsgegevens van bezoekers. Daarom bevelen wij u ook ten zeerste aan om het SSL certificaat aan te schaffen. Bezoekers van een website kunnen een website met een SSL-certificaat herkennen aan het feit dat er ‘https’ vooraan in de URL staat in plaats van enkel ‘http’. Daarnaast ziet u bij websites met bepaalde certificaten een groen hangslot voor de URL staan met ‘beveiligd’. Bij Xitens kunt u kiezen uit twee typen SSL-certificaten. Geïnteresseerd? Bekijk de verschillende opties die we aanbieden.

 
 
en_GBEN