Wat maakt VPS hosting zo flexibel

  »     »   Wat maakt VPS hosting zo flexibel
 

VPS hosting is voor websites van Nederlandse bedrijven meestal de beste optie. Dat komt door een breed scala aan voordelen waarvan grote flexibiliteit er één is. Met een VPS server geniet je van makkelijk schaalbare hosting die jouw website en bedrijf op elk gewenst moment de benodigde prestaties biedt. Dit zijn de vlakken waarop een VPS zoveel flexibiliteit biedt:

Flexibiliteit in installatie en onderhoud

Heb je in het verleden ooit zelf een server geïnstalleerd en onderhouden? Dan weet je hoeveel tijd, geld en moeite dit kost. Wel biedt een eigen server een groot voordeel: je hebt volledige controle over je hosting. Je installeert probleemloos meerdere grote websites of eigen applicaties en hoeft resources niet te delen met andermans websites.

Hiertegenover staat een alternatief als shared webhosting. Hierbij heb je geen omkijken naar installatie en onderhoud, maar ontbeer je de voordelen van een eigen server. VPS hosting vormt de gulden middenweg tussen beide opties: je geniet van een maximale controle en uitstekende prestaties terwijl installatie en onderhoud je nauwelijks werk bezorgen.

Flexibiliteit in schaalbaarheid

VPS hosting bij Xitens verzekert je van een ongekende flexibiliteit in schaalbaarheid. Groeit je bedrijf razendsnel? Dan groeit je website moeiteloos mee. Stap van het VPure SSD X1 pakket met 1000 GB verkeer probleemloos over naar een pakket met 5000 GB of zelfs 8000 GB dataverkeer. Ideaal als de bezoekersaantallen op je website snel toenemen of je zwaardere applicaties draait.

Ook op andere vlakken is onze VPS hosting in een handomdraai te schalen. Jouw website draait op een snelle SSD schijf waarvan je de ruimte naar hartenlust kunt uitbreiden. Van 50 GB tot 150 GB en 200 GB. Hetzelfde geldt voor de rekenkracht en het geheugen met respectievelijk één, twee en drie hoogwaardige Intel Xeon-CPU’s en 1024 MB, 4096 MB en 6144 MB geheugen.

Flexibiliteit in kosten

Ben je al overtuigd van bovengenoemde voordelen en geef je de voorkeur aan VPS hosting boven shared webhosting? Dan kies je als het even kan natuurlijk voor een zo goedkoop mogelijke VPS. Bij Xitens bieden we je een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die je bovendien flexibiliteit geeft over de uitgaven die je doet aan je hosting.

Is je website te groot gegroeid voor je huidige VPS hostingpakket? Dan kun je tegen een bescheiden meerprijs upgraden naar een uitgebreider variant. Blijkt je pakket juist meer te bieden dan je eigenlijk nodig hebt? Dan kun je in goed overleg makkelijk downgraden en zo waardevolle kosten besparen. Deze flexibiliteit garandeert jou altijd van de beste VPS hosting in jouw situatie.

 
 
it_ITIT