Дешевый VPS

  »     »   Goedkope VPS
 

Bent u op zoek naar een goedkope VPS? Gezien wij inmiddels al jarenlang expert zijn op het gebied van internetdiensten kunnen wij u voorzien van professionele diensten van betrouwbare kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Bij Xitens leveren wij VPS op basis van Linux KVM virtualisatie. Naast VPS leveren wij ook andere online diensten zoals domeinregistratie of het verhuizen van uw domein, webhosting en het aanmaken van SSL certificaten. Wanneer u diensten afneemt bij Xitens kunt u overigens rekenen op een uitstekende support en kunt u ons 24 uur per dag om hulp vragen via het klantenpanel.

Het verschil tussen VPS en VDS hosting

Bij Xitens leveren wij verschillende VPS hosting pakketten. Afhankelijk van deze pakketten heeft u dus verschillende opties in bijvoorbeeld het aantal geheugen, dataverkeer of schijfruimte. Het verschil tussen VPS en VDS hosting zit hem vooral in de rekenkracht. Met een VDS, ook wel Virtual Dedicated Server heeft u beschikking tot veel meer rekenkracht dan bij een VPS server.

Ook met een VDS kunt u via het SolusVM controle paneel uw server starten, stoppen, uitschakelen of helemaal opnieuw installeren. In andere woorden, u heeft bij ons volledig beheer over uw aangeschafte online service. Dus afhankelijk van het aantal rekenkracht dat u nodig heeft, kunt u kiezen tussen onze VPS of VDS hosting pakketten. Op onze website staan de diverse pakketten uitgebreid weergeven om de verschillende VDS en VPS te vergelijken. Welk pakket u ook afneemt bij Xitens, u kunt rekenen op een snelle website. Een belangrijk aspect als het gaat om gebruiksvriendelijkheid van uw website. Een te trage website kan zelfs veel bezoekers kosten, daarom is het ontzettend van belang dat uw website goed werkt. Dit geldt zeker voor bedrijven die net starten met een website.

VPS SSD


Tegenwoordig beschikken steeds meer hosting providers over SSD. Dit geldt ook voor de hosting bij Xitens. Het voordeel van SSD is dat de VPS hosting een ontzettend hoge snelheid en performance kan leveren. Bent u geïnteresseerd in een goedkope VPS bij Xitens? Bekijk het aanbod met onze verschillende VPS SSD pakketten. Ons meest voordelige pakket bedraagt slechts € 10,00 per maand. Wij bieden onze diensten aan tegen concurrerende prijzen, met een uitstekende en betrouwbare kwaliteit.

Online veiligheid staat bij ons voorop


Als het gaat om onze online diensten hechten wij ontzettend veel waarde aan veiligheid. In de online wereld liggen ontzettend veel gevaren op de loer. Zo worden er helaas dagelijks websites gehackt en dat is zeker niet iets waar u bijvoorbeeld binnen organisatie op zit te wachten. U wilt namelijk niet dat privacygevoelige informatie zomaar ineens op straat ligt. Daarom raden wij ook altijd met klem aan om de veiligheid van uw website ook bovenaan uw prioriteitenlijst te plaatsen. Belangrijke punten om uw server veilig te stellen zijn onder andere het actueel houden van uw software, de veiligheid verhogen van SSH en uiteraard het gebruiken van sterke wachtwoorden. Op onze blog kunt u deze tips nog eens uitgebreid nalezen.

Контакт

Bent u geïnteresseerd in de online diensten die we aanbieden bij Xitens of ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!

 
 
ru_RURU