...

Waar moet een goedkope VPS aan voldoen

  »     »   Waar moet een goedkope VPS aan voldoen
 

Het is een feit: een SSD VPS server kost je nu eenmaal meer dan shared webhosting. Zelfs als je een relatief betaalbare VPS provider zoals Xitens weet te vinden. Maar een lage prijs mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van jouw VPS. Daarom zetten wij hieronder de 5 belangrijkste criteria voor goedkope VPS hosting voor je op een rijtje:

Snelheid

Op je website draait alles om de gebruikerservaring van bezoekers. Ziet je site er verouderd uit? Dan verlies je heel wat potentiële fans. En is de laadtijd extreem lang? Vergeet het dan maar: dan haakt zo’n beetje iedereen af. Een snelle site is dan ook een absolute must om in 2018 online succes te boeken. Zeker met de grote opkomst van mobiele devices (meer dan de helft van de bezoekers is afkomstig van mobiel!). Een snelle SSD VPS van Xitens is de oplossing en verzekert jou van de allerbeste snelheidsprestaties.

Stabiliteit

We beschreven hierboven het rampscenario van een hoge laadtijd. Maar het kan altijd nog erger: een website die helemaal niet inlaadt. Bij Xitens vinden we een dergelijk scenario onacceptabel. We weten immers dat het je klanten kost. Onze goedkope VPS servers onderscheiden zich daarom met een uitstekende betrouwbaarheid die tot uiting komt in een zeer hoge uptime. En is de server bij hoge uitzondering een keer heel kort offline? Dan zit onze supportafdeling er kort op om het probleem op te lossen én jou te informeren.

Veiligheid

Steeds vaker verschijnen er nieuwsberichten in de media over websites die zijn gehackt. Twee kwetsbaarheden liggen hier vaak aan ten grondslag: simpele wachtwoorden en verouderde serversoftware. Het eerste probleem kun je zelf voorkomen, voor het tweede probleem doen wij dat. Bij Xitens heb je alle mogelijkheid om de laatste softwareversies met enkele muisklikken te installeren. Heb je hier vragen over? Dan staat wij je graag met ons advies terzijde. Wij bewijzen graag dat betaalbare VPS hosting en goede service heel goed samen kunnen gaan!

Flexibiliteit

Op internet verlopen de ontwikkelingen razendsnel. Het trendy Content Management Systeem van vandaag is morgen alweer verouderd en hetzelfde geldt voor die hippe webshopsoftware. Bij Xitens begrijpen we dat je snel op nieuwe trends wilt kunnen inspelen. Wij bieden je daarom tal van gratis scripts (bij onze goedkope prijzen inbegrepen!) en verzekeren je van maximale flexibiliteit als je beschikt over een eigen VPS SSD server. Via het handige SolusVM controlepaneel start, stop en (her)installeer jij je server op elk gewenst moment. Je deelt je resources bovendien niet met andere sites en hebt nagenoeg volledige controle over je installatie.

Service

Maken de bovenstaande 4 criteria Xitens tot de beste VPS hostingpartij in Nederland? Graag voegen wij nog één criterium toe aan deze lijst: service. In onze visie is dit misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige VPS hosting. Zeker binnen het betaalbare prijssegment is een goede klantenservice niet vanzelfsprekend. Bij Xitens is het dat wel. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een vraag over je eigen VPS server? Aarzel dan niet en test onze service direct via het contactformulier.